Een dienstverlening dicht bij de klant:
Ten eerste een geografische nabijheid. Dankzij onze 3 kantoren in de zones Luik-Luxemburg, Henegouwen-Namen, Brussel-Waals-Brabant bevinden we ons dicht bij onze klanten, waar ze ook gevestigd zijn.
Zodoende zijn we een toegankelijke en beschikbare dienstverlener die snel ter plaatse kan komen.
Bovendien hebben we een echte passie voor onze activiteiten en werken we binnen een bedrijf op mensenmaat. We staan dicht bij onze klanten, luisteren naar hen om hun behoeften te begrijpen en er zo goed mogelijk aan te beantwoorden.

Een deontologie die overal tegen bestand is:
Het is niet gemakkelijk om uw weg te vinden in de vastgoed- en de energiesector. Wat zijn uw verplichtingen? Wat zegt de wet? Welk certificaat hebt u nodig en hoe kunt u het bekomen? We helpen u concreet bij het oplossen van al deze problemen. We geven advies en leveren diensten met een hoge toegevoegde waarde tegen de juiste prijs. Bovendien aanvaarden we bepaalde betalingsmodaliteiten voor personen met financiële moeilijkheden (betaling bij de akte, maandelijkse aflossingen zonder interest).
 

Gericht advies over de terugverdientijd:
We weten hoeveel belang u aan uw woning hecht. We helpen u om haar waarde te doen stijgen. Premies uitgereikt door het Waals Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, fiscale kortingen…
CERTI-UP ! helpt u bij het samenstellen en indienen van uw kandidaatsdossiers zodat u van de beste terugverdientijd kunt genieten.